dilluns, 5 de desembre del 2011

TROBADA SETMANAL

El grup Decemdue va fixar com a un dels acords de funcionament que ens trobaríem un cop a la setmana via xat del Google per intercanviar reflexions, solventar dubtes i per avançar en la gestió del projecte.



El diumenge 4 de desembre es duu a terme una d'aquestes trobades setmanals i a continuació es detallen els temes tractats i acords presos:


COMPETÈNCIES TIC UOC
REUNIO DE TREBALL GRUP DECEMDUE 4 DE DESEMBRE 2011

ACORDS PAC 1, RESPOSTA DEL CONSULTOR


S’acorda que el Josep retocarà el document i en farà una còpia per a la resta de companys del grup. A la propera trobada es posarà en comú per enviar-la al consultor.

PAC 3 MAPA CONCEPTUAL

Tots tenim problemes per obrir arxius CXL per que cal importar-los al Cmaps
Si pengem documents jpg el cmaps no els deixa modificar
El Daniel ha unit els quatre mapes i en canvi la Sandra ha fet un mapa únic diferent
Al Josep li sembla molt correcte l’enllaç que ha fet el Daniel entre l’Edat Moderna i la Contemporània.
Tots pugem els nostres mapes a l’àrea de fitxers compartits de la UOC
Apareixen els dubtes de com integrar els quatre mapes conceptuals en un de sol. Hi ha l’opció d’unir-los literalment en vertical (com la proposta del Daniel)  o de fer-ne un de nou que integri els conceptes clau dels quatre (com la proposta de la Sandra). Una bona opció és combinar-los.
En el primer cas, el dels quatre mapes units, hi ha redundàncies que cal evitar.

Per evitar perdre temps i fer un mapa únic correcte, es proposa definir una estructura base. Estructura base: història de la divulgació científica ( cupula del cmap ), 4 etapes, les de cadascú i penjant les parts clau que cadascú consideri oportunes del seu mapa. Després aprofitem els punts que consideren essencials.... Podem enviar un mail a l'area de debat amb els punts claus que considerem, i els connectors oportuns amb paraules clau i d'aqui al mapa. Es creu que hauríem d'estudiar cadascú el seu mapa a fons i prescindir d’allò no essencial sota el nostre punt de vista.

El Daniel presenta una segona proposta d’unió dels quatre mapes en horitzontal. S’acorda donar-la per bona fent alguns retocs i reduint-la.

PAC 3 REDACCIÓ DE LA PRIMERA VERSIÓ DEL PROJECTE
El Josep està a la meitat de la redacció (context històric i revolució científica) falten punts 3 i 4 i biblio/webgrafia
El Daniel està també a mig camí (context històric i primer punt del segle XIX)
La Sandra la té estructurada però demà dilluns la començarà a redactar
La Glòria té la primera part escrita (context històric)

FIXAR PROPERA CONNEXIÓ
Dijous 8 de desembre a les 22:00

FIXAR NOVA DATA DE LLIURAMENT DE LA PAC3
El Josep afegeix es pot ampliar la data d'entrega una setmana. El Daniel diu que si podem aprofitar els que tenim el temps es redueix a un o dos dies màxim, ja que només cal afegir alguna cosa o eliminar-ne d'altres, per ell, amb uns quatre dies ja n'hi hauria prou.
Es proposa dimecres 14 i tothom hi està d’acord.

PRESÈNCIA AL BLOC
Penjar més sovint aportacions
Penjar l’acta de les reunions setmanals





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada