dimarts, 6 de desembre del 2011

Dubtes existencials


Benvolguts companys,

Com tots vosaltres, aquesta setmana estic immers en plena redacció del projecte. Ja porto avançat un tros i començo a tenir un cert neguit: és poca o massa informació.
No sé si compartiu aquesta sensació. Però a mesura que avenço en la redacció, nous temes em surten. Llegeixo articles, temes i apunts, i trobo noves connexions entre esdeveniments i conceptes. Intento no oblidar que estic escrivint per un públic novell: un públic que s’apropa al tema per primera vegada. Però és difícil resistir-se a deixar de banda certs temes o subtemes que puguin il·lustrar millor el nostre projecte.
Hi ha un perill evident, passar-se, oblidar al públic potencial que t’adreces, escriure massa dades concretes que fan perdrer la perspectiva global del tema i moment històric.
Però el fet que el nostre tutor va qualificar de “provisional” l’índex de Wiki, crec que donava la possibilitat de rectificar l’índex, per ampliar o reduir. No puc d'estar i assumeixo aquesta possibilitat d’error: modificaré tant l’índex de la Wiki sinó també el mapa conceptual.
Ja us passaré els documents en la propera reunió

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada