dijous, 22 de desembre del 2011

ACTA REUNIÓ DECEMDUE 21 DESEMBRE 2011



Ahir, 21 de desembre de 2011 varem fer una de les darreres reunions virtuals del grup Decemdue via xat del gmail per tal de resoldre petits aspectes que quedaven pendents.
A continuació us faig cinc cèntims del que en ella es va decidir:

Presents :

Glòria Bricollé

Josep A. Robles

Daniel González

Sandra Fisas

Punts del dia :

- Aprovació de la planificació de la PAC-2 que restava pendent.

- Aprovació de la planificació de la PF.

- Aprovació del tancament de la wiki.

- Valoració i aprovació del text de presentació del nostre projecte.

Es va decidir :

- Per unanimitat, l’aprovació de la planificació de la PAC-2 que el Josep Antoni havia proposat i ens havia fet arribar via, àrea de fitxers de la UOC i via Google Docs. Tots varem coincidir en ressaltar que reflexava perfectament el treball realitzat i el temps invertit.

- Per unanimitat també l’aprovació de la planificació de la PF. El Josep Antoni, de la mateixa manera que en el cas anterior, l’havia posada a disposició de tothom a l’àrea de fitxers de la UOC i al Google Docs.

- Es va aprovar el tancament de la wiki però hi havia dos aspectes que quedaven pendents de resoldre per part del Daniel, l’obertura de la wiki a tothom ( via permisos ) per tal de que els companys de l’assignatura hi poguessin accedir i per tal de que l’enllaç inclòs en el document de presentació del nostre projecte funciones i un petit detall del widget afegit al final de les pàgines editades per cadascú que en el cas del Josep Antoni no era igual al de la resta.

- Tots varem coincidir i aprovar, també per unanimitat, que el text de presentació que la Glòria havia realitzat i que ens havia fet arribar mitjançant l’àrea de fitxers de la UOC i el Google Docs, era el més adient per a presentar al nostre grup a la resta de companys.

Aspectes que van sorgir:

- La Sandra apunta la possibilitat de fer més entrades al blog tot i que tots anem molt liats de feina.

- També la Sandra fa referència al text que acompanyarà el document de presentació del projecte al fòrum del grup. Indica que estaria bé que tot i que fos formal s’intentés que no fos massa fred. Aquest punt queda desestimat ja que finalment es complica més del compte i es decideix cenyir-nos a les indicacions que el Joan recomana.

S’acorda :

- Que el Josep Antoni, farà arribar abans de les 24.00h la presentació al fòrum de l’assignatura.

- Que el Daniel obrirà la wiki al mon.

- Que la Sandra penjarà l’acta a l’àrea de debat de la UOC i al blog.

- Que a les 22.00h del dia 22.12.11, ens reunirem “ virtualment “ via xat del gmail per tal d’afinar conceptes que puguin restar pendents.

___________________________________

A hores d'ara ja hem rebut la notificació del Daniel de que la wiki ja la podem donar per tancada !!

Sens dubte hem treballat com un bon equip !


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada