dimecres, 16 de novembre del 2011

VALORACIÓ DE LA PAC 1

Enfilem els primers dies de la PAC 3 i hem rebut la valoració de la PAC 1 per part del consultor. En general la valoració és positiva però destaca que hi ha una colla d'elements poc detallats o directament no inclosos en el nostre treball. Hem deixat elements importants dels acords molt incomplets i la planificació del contingut tampoc no comptava amb tots els elements.



En aquest moment em plantejo com encarar els propers dies de l'assignatura en grup: si completar tots els aspectes i afegir els que no hi són com ara:

  • Què cal fer en els casos d'absències o desparicions d'algun membre del grup
  • Afegir els nostres interessos i habilitats
  • Fixar els objectius específics de cada fase
  • Desenvolupar tasques i continguts
  • Assignar rols
  • Temporitzar
  • etc...
O directament apostar per fer un pas endavant i començar a elaborar els mapes conceptuals de la PAC 3. Penso que entre tots hem de decidir si fer un petit pas enrere o enfocar el nostre treball pensant en les activitats futures. Segons la meva opinió no podem oblidar aquests "buits" del projecte i els hem de solucionar com més aviat millor.

Respecte la manera de treballar de la PAC 1 (tan sincrònica) opino que ha estat fruit de dues situacions: la inexperiència i la manca de temps. Un dia abans de lliurar la PAC faltaven molts punts i ho haviem de fer a contrarrellotge amb acords per majoria simple. Més hagués valgut parar el procés i demanar al consultor alguns dies més per lliurar la PAC 1 completa i que tots els membres hi haguessin participat i hi estiguessin d'acord.

Per tant, m'inclino per completar els acords i elaborar la planificació de continguts abans no comencem amb la PAC 3.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada