dimarts, 15 de novembre del 2011

ANÀLISI I REFLEXIÓ !


Utilitzant el símil d'una campanya electoral, ara que tornem a estar-hi immersos de ple, crec que toca fer l'ànalisi i la reflexió que tot partit polític ha de fer després d'una jornada de votacions. En el nostre cas, som un grup virtual i la jornada electoral la vàrem tenir ahir al rebre les valoracions del Joan sobre el nostre treball a la PAC-1.

Un cop llegit amb deteniment el
document sobre la " Valoració dels acords inicials " crec que realment està encertada i que ens ajuda a obrir els ulls sobre el que hem oblidat o jo diria millor, hem passat per alt a l'hora de la planificació.
És obvi que, si em permeteu l'expressió : " a toro matao todos somos Manolete " però la realitat és aquesta, quan un visualitza les opcions aportades exteriorment, en aquest cas des del consultor, s'adona ràpidament de les mancances que té el seu treball, més que si s'analitza des de dins.

La meva opinió és que a partir d'ara seria interessant utilitzar molt més l'espai de debat del nostre grup per a creuar propostes i estar en contacte, el xat
ens ha proporcionat rapidesa en la presa de decisions i hi hem treballat molt, però no ha reflexat la freqüència de resposta dels missatges i la presa de decissions. Crec que s'hauria d'utilitzar un canal més visible, que no ens reportarà tota l'agilitat d'un xat però que sí reflexarà tot el nostre esfoç i les nostres aportacions.
Respecte a les habilitats de cada membre, nosaltres tenim clar els punts forts de cadascú, per exemple tant el Josep com el Daniel les èines de la web 2.0., però és cert que no ho vem posar per escrit. Podríem fer una breu definició de punts forts per tal d'encarar amb més energia la PAC3.
La part a treballar més dur, serà el contingut de la planificació, imagino que haurem de reestructurar la planificació que teníem i fer-la més concreta, ara que ja hem passat dues fases els fonaments ja hi són, crec que seria convenient agafar els cinc apartats d'aquest punt i tornar-los a posar damunt la taula mentre cadascú per
la seva part va preparant la PAC3.

Jo com apuntava el Daniel, tampoc estic contenta del tot però el que sí que és cert és que ens hem de sentir orgullosos de participar d'un grup virtual, on no tenim presència física, i d'haver volcat la nostra il.lusió i els nostres coneixements en ell ( tot i que amb la valoració ens puguem haver desinflat ).

Ara un símil futbolístic, el Barça pot fer un partit amb
una estratègia molt ben plantejada contra un equip

tancat al seu camp i no lluir, però el que no es posarà
en dubte és la seva capacitat de lluita i esforç.
Estic convençuda que nosaltres hem jugat un
partit dur, el primer de la temporada, però que a
p
artir d'ara i gràcies a les indicacions del Mister
- en Joan- cada PAC serà un partidàs.


Al menys ho intentarem !


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada