dijous, 12 de gener del 2012

TOT LO BÓ S'ACABA !!!


Ja hi som, aquesta és la meva darrera aportació al blog !!

La veritat és que donant un cop d'ull enrere em passen pel cap un munt de moments viscuts, un tou d'hores treballades, un tou d'experiències viscudes que fan que per a mi aquesta assignatura hagi estat molt i molt gratificant.

font imatge: lamordida.net


Des de l'inici, amb la formació dels grups, després amb la inquietud de si sabria estar a l'alçada dels meus companys, poc a poc descobrint noves eines i motivant-me cada vegada més, amb tot el coneixement adquirit, era com estar damunt d'una muntanya russa: una descàrrega d'adrenalina total.

He de dir que he tingut la enorme sort de coincidir amb tres persones magnífiques, amb les que hem pres decisions, hem treballat de valent, hem rigut, ens hem estressat, en fi hem compartit moments únics i molt valuosos.




Treballar en un entorn virtual pot donar la sensació de certa fredor i certa soledat, però us asseguro que en concret en aquesta assignatura, no és així en absolut. Sempre hem tingut el recolzament del consultor, que ha estat present a cada instant i ens ha fet sentir la seva disponibilitat al màxim.



Per acabar una reflexió: no hi ha res més agradable i gratificant que treballar al màxim, conèixer gent fantàstica que comparteix el teu repte ( estudiar i compaginar-ho amb la feina, la casa i totes les tasques que tenim quan som adults ) i sentir-te a gust. En definitiva, és un autèntic plaer estudiar amb aquestes condicions !!

Gràcies a tots: companys del grup, companys de l'assignatura i al Joan per fer-me sentir totes aquestes sensacions!!!.



A reveure !!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada