dijous, 12 de gener del 2012

La última entrada

No sense un cert grau de satisfacció i, per què no dir-ho, una certa recança, faig la darrera entrada al bloc del grup Decemdue.
Aquesta ha estat una experiència enriquidora en molts sentits, hem après a treballar en equip d'una forma diferent, hem descobert noves eines de treball (wiki, Cmap Tools, Zotero...) i hem emprat en profunditat d'altre eines que ja coneixiem però a les que no erem capaços de treure el màxim profit. Hem exprimit al màxim el Google!!
En molts aspectes ha sigut una experiència altament enriquidora, però alhora estressant. El ritme de connexions, la velocitat a que passaven els dies d'entrega de les PAC, el vertígen del treball i els maldecaps tecnològics ens han acompanyat, però totes aquestes dificultats les hem anat superant de mica en mica i amb el treball de tots.
I a més a més, hem aprés, no només com fer anar l'entorn virtual (temàtica principal de l'assignatura) si no que hem aprés sobre diferents mecanismes de difusió científica i, centrant-nos una mica més en el nostre propi treball, la història de les biblioteques.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada